Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Xάκερ απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στην Ευρώπη

Οι Anonymous "απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα στην Ιταλία" αποκαλύπτοντας τα σχέδια των τζιχαντιστών του ISIS, υποστηρίζουν οι χάκερ στον λογαριασμό τους στο Twitter.Mετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος, με τα μέλη τους να ανακοινώνουν πως τον τελευταίο μήνα, "δουλεύοντας υπό πλήρη μυστικότητα απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα στην Ιταλία, το οποίο προγραμματίζονταν για πριν τα Χριστούγεννα".



Σύμφωνα με αναλυτές το πιο πολύτιμο "εργαλείο" των τζιχαντιστών είναι η στρατηγική τους στα social media, μέσω των οποίων επικοινωνούν με μέλη τους από όλο τον κόσμο, με τους Anonymous να "κατεβάζουν" λογαριασμούς τζιχαντιστών μην αφήνοντάς του να ενορχηστρώσουν τις επιθέσεις τους.

Νωρίτερα, στις αρχές του μήνα οι Anonymous οργάνωσαν κυβερνοεπιθέσεις σε πάνω από 40.000 τουρκικά σάιτ, διαμαρτυρόμενοι για την υποστήριξη της τουρκικής ηγεσίας στους Τζιχαντιστές. Μάλιστα όπως σημειώνουν θα ακολουθήσουν επιθέσεις σε τουρκικούς σέρβερ αεροδρομίων, τραπεζών και στρατιωτικών μονάδων, αν δεν αλλάξει στάση η τουρκική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: