Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Πρέβεζα: “Είδα τον Διάβολο και τον σκότωσα” - H απολογία του δράστη της δολοφονίας στη Λυγιά

Είδε τον "Διάβολο" μπροστά του και όχι τον 79χρονο φέρεται να ισχυρίστηκε ο 56χρονος που σκότωσε τον 79χρονο στη Λυγιά της Πρέβεζας, κατά την κατάθεση του στην ασφάλεια.Ο 56 χρονος ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε μεταφέρθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρέβεζας για να απολογηθεί.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για διαταραγμένη ψυχικά προσωπικότητα, που κατά το παρελθόν να είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική.Ο δράστης που σκότωσε τον 79χρονο συγχωριανό του με πάνω από 7 πισώπλατες μαχαιριές, φρόντισε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε, να βράσει το στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και να κάψει τα παπούτσια του, με σκοπό να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του!

Από την περαιτέρω εξέλιξη της έρευνας προέκυψε επιπρόσθετα, ότι ο δράστης εμπλέκεται στον εμπρησμό Ι.Χ. αυτοκινήτου, που έγινε στις 13 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα, καθώς και σε φθορές σε μνήματα που έγιναν χθες το πρωί, σε νεκροταφείο στη Λυγιά Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, παρακολούθησε την δεύτερη πρώην σύζυγό του και είδε πως έξω από το σπίτι της, στάθμευσε το αυτοκίνητο του αδερφού του, ο νέος της σύντροφος, ο οποίος ανέβηκε στο σπίτι.

Τότε ο δράστης περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το αυτοκίνητο και το έκαψε...

Πηγή: mypreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια: