Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Σοβαρή μαρτυρία για το διπλό φονικό στις Σέρρες

Στην προηγούμενη εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη έκανε έκκληση για μάρτυρες. Απευθύνθηκε κυρίως στα άτομα που είδαν κάτι ύποπτο κοντά σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή της σφαγής.Μάρτυρας που θυμήθηκε ένα σημαντικό περιστατικό που μπορεί να έχει σχέση με το έγκλημα των Σερρών, επικοινώνησε με την εκπομπή.



Ένα άσπρο κλειστό φορτηγάκι τύπου Φολκσβάγκεν, σταμάτησε μπροστά σε ένα κάδο απορριμμάτων στη γωνία Κοσμά Αλεξανδρή και Βενιζέλου. Ο οδηγός του, ένας άνδρας μετρίου αναστήματος με μαύρα μαλλιά, άγνωστος στην περιοχή, είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή. Πέταξε βιαστικά στον κάδο έναν σάκο και έφυγε γρήγορα. ‘Ήταν γύρω στις επτά και μισή με οκτώ το απόγευμα. Η βιασύνη του οδηγού έκανε εντύπωση στην μάρτυρα.

Την επόμενη μέρα που πήγε στο κέντρο της πόλης, είχαν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία τα κηδειόχαρτα των δύο θυμάτων. Άρα το περιστατικό που είδε ήταν το απόγευμα μετά τη σφαγή.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο που σταμάτησε ο οδηγός για να πετάξει το σάκο, θα μπορούσε κάποιος να καταλήξει αν κατέβαινε από την οδό Ίωνος Δραγούμη που βρίσκεται η οικία Αφείδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: