Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Χάκαραν το fb του Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει έναν αγώνα δρόμου το τελευταίο διάστημα για να προλάβει την κούρσα της προεδρίας για την ηγεσία της ΝΔ.Τα social media τα "παίζει" στα δάχτυλα και μάλιστα αποτελεί για εκείνον το μεγάλο του όπλο.Χθες όμως συνέβη κάτι που σόκαρε όλο το επιτελείο του .Άγνωστοι μπήκαν στον προσωπικό του λογαριασμό και χάκαραν τον λογαριασμό του στο Facebook .

Κανείς δεν είχε καταλάβει όμως ...


Οι άγνωστοι έγραψαν: ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Το Twitter όμως του κυρίου Γεωργιάδη άρχισε να παίρνει ´"φωτιά" από τους οπαδούς του που αγωνιούσαν για το τι συνέβη και προέκυψε η ακύρωση .

Λίγο αργότερα, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, έσπευσαν να αλλάξουν όλους του κωδικούς και να επαναφέρουν την ηρεμία στο πολιτικό του γραφείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε :

"Ναι συνέβη πράγματι, χάκαραν το FB και τρέχαμε να αλλάξουμε κωδικούς , δεν μας σταματάει τίποτα ο αγώνας θα συνεχιστεί ακόμη και αν κάποιους τους ενοχλεί. Μπήκαμε και αλλάξαμε κωδικούς, δεν πιστεύω πως θα ξανασυμβεί κάτι, το θέμα έιναι πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία αυτού του αγώνα και όλες οι ομιλίες μου φυσικά θα γίνουν κανονικά δεν πρόκειται να ακυρωθεί καμία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: