Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ φιλοδοξεί να είναι η πρωταγωνίστρια των φετινών Χριστουγέννων


Η φωτεινότατη και με απίστευτα χρώματα Αστερούπολη Ιωαννίνων, το Μανιταρένιο εργαστήρι του Άη Βασίλη με τους στρουμφοτεχνίτες, το Νεραϊδόσπιτο με την άμαξα και τα άλογα, το μεγάλο Καράβι των πειρατών της λίμνης είναι μόνο ένα μέρος της περιπέτειας και του παραμυθιού που θα ζήσουν οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης που ξεκινά 27 Νοεμβρίου 2015, στις 5 μ.μ.Το Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Χωριό θα λειτουργήσει σ’ έναν καθ’ όλα οργανωμένο χώρο, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά από 10 π.μ. έως 10 μ.μ.


Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και της  Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Ιωαννίνων, αλλά και παράλληλα με τις εκδηλώσεις που η ίδια ετοιμάζει, η Αστερούπολη Ιωαννίνων φιλοδοξεί φέτος να είναι ο πρωταγωνιστής των χριστουγεννιάτικων θεματικών χωριών της Ελλάδος.

Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων με τους ήρωες της Αστερούπολης, ακροβάτες, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, θεατρικά σχήματα, σχολές χορού θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Το πρώτο τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 6:30 μ.μ., με τα κινηματογραφικά-φαντασμαγορικά εγκαίνια της Αστερούπολης Ιωαννίνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: