Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μιχελογιαννάκης: Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τον Πανούση!


Ο Γιάννης Πανούσης χθες βράδυ προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες, αφού κατήγγειλε σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης!Ο κ. Πανούσης, με συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” υποστηρίζει πως έχει γράψει τα πάντα, με ονόματα, σε ένα “βιβλίο”, το οποίο βρίσκεται στα χέρια συμβολαιογράφου “μήπως μου συμβεί κάτι”.


“Έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους γιατί ξέρουν ότι ξέρω”, αναφέρει ο κ. Πανούσης, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της θητείας του στην πρώτη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε ένα εννιασέλιδο αστυνομικό κείμενο, που στην ουσία είναι οι 7 μήνες παρουσίας του στο υπουργείο, όπως λέει ο ίδιος. Σε αυτό το κείμενο ο καθηγητής Εγκληματολογίας αναφέρεται “σε ό,τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα”.

Ο ίδιος, μάλιστα, λέει πως δεν φοβάται τις μηνύσεις καθώς το "πόνημα" έχει τη μορφή... μυθιστορήματος. Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Μιχελογιαννάκης, ο οποίος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, ζήτησε την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα τόνισε πως και μόνο που συνδυάζονται οι λέξεις "πολιτικοί" και "τρομοκρατία", αυτό σημαίνει πως οι δικαστικές αρχές πρέπει να επέμβουν άμεσα. Μάλιστα, με τον... δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, τόνισε πως η παρέμβαση πρέπει να γίνει εντός μίας ώρας αλλιώς θα πάει... εκείνος να κάνει καταγγελία, ωστόσο με τον μαραθώνιο και τα κυκλοφοριακά μέτρα θα του πάρει αρκετή ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: