Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων ανοίγει και την Ολλανδική αγορά


Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών φιλοξένησε από τις 23 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουνίου 2015  τη δημοσιογράφο και εκδότρια  κα Nanda Raaphorst  και τον φωτογράφο κ. Jurgen Drenth  του γνωστού ταξιδιωτικο περιοδικού «ANWBREIS&MAGAZINE», για την πραγματοποίηση 12 σέλιδου αφιερώματος για την Ήπειρο.


Το «ANWB REIS&MAGAZINE», είναι το πλέον καθιερωμένο ταξιδιωτικό περιοδικό στην Ολλανδική αγορά, με εξαιρετικής ποιότητας άρθρα τα οποία συνοδεύονται πάντα από ποιοτικές φωτογραφήσεις, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία των προορισμών που επισκέπτονται.

Το περιοδικό είναι μηνιαίας έκδοσης 56.000 αντιτύπων, με 165.000 αναγνώστες, μέσου και υψηλού εισοδήματος, οι οποίοι ταξιδεύουν με αρκετή συχνότητα στο εξωτερικό.Μάλιστα δεν αποτελούν κοινό μαζικών προορισμών και διαθέτουν πρόθυμα περισσότερα χρήματα για διαμονή σε ιδιαίτερα καταλύματα και περιοχές. 

Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί τον άλλο μήνα, που μαζί με τις διακοπές των Χριστουγέννων αποτελεί κατά παράδοση περίοδο έρευνας, επιλογής και κρατήσεων διακοπών για τους Ολλανδούς, γεγονός που ενισχύει την ανταποδοτικότητα του ρεπορτάζ. 

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε το έτοιμο προς δημοσίευση ρεπορτάζ , το οποίο μας έχει ήδη δημιουργήσει ζήτηση για fly & drive  ταξίδια από την Ολλανδική αγορά στην  Ήπειρο.

Για την Ένωση Ξενοδόχων  Ιωαννίνων 
Ο πρόεδρος
Κων/νος Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: