Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΡΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: "Τα παιχνίδια ταξιδεύουν"


Μια ακόμη πρωτοβουλία με κοινωνικό περιεχόμενο αναλαμβάνει η ΕΡΤ (ΕΡΑ) Ιωαννίνων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Το ενδιαφέρον αυτή τη φορά επικεντρώνεται στα προσφυγόπουλα της Συρίας που φεύγουν από τα σπίτια τους και ζητούν ασφαλές καταφύγιο στην Ευρώπη.Ζητούμενο της πρωτοβουλίας είναι κάθε παιδί να φύγει από την Ελλάδα με ένα παιχνιδάκι και ένα χαμόγελο στο επώδυνο ταξίδι για τη διαμονή και εγκατάστασή του στη χώρα επιλογής των γονιών του.


Έτσι, λοιπόν, η ΕΡΑ Ιωαννίνων, το εργαστήρι  δραματοθεραπείας «Ανοιχτό Παράθυρο» και το βιβλιοπωλείο «Οσελότος», προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, , στον πεζόδρομο της ΕΡΑ , Νικολάου Παπαδοπούλου 2,  το ερχόμενο Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι. Η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς των Ιωαννίνων και της Ηπείρου.

Φέρτε μαζί σας μικρά και ελαφριά , χρησιμοποιημένα ή καινούρια παιδικά παιχνίδια όπως κουκλάκια, λούτρινα, αυτοκινητάκια, μπλοκάκια και μαρκαδόρους, για να  ταξιδέψουν  στην Ειδομένη  χαρίζοντας στα προσφυγόπουλα ένα μικρό χαμόγελο! Εμείς θα σας υποδεχτούμε με παραμύθια, χρώματα και μουσικές. Σας περιμένομε γιατί ο καθένας μας μπορεί να χαρίσει ένα χαμόγελο σε κάθε προσφυγόπουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: