Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Μαρτυρία στο «Τούνελ» ανατρέπει τα πάντα! Τον δολοφόνησαν;


Στην επιφάνεια ήρθε πάλι το θέμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος σύμφωνα με τα πορίσματα, βρήκε τραγικό θάνατο, βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει ακόμα και άπαντες περιμένουν να λάμψη η δικαιοσύνη γι’ αυτό το παιδί που τόσο άδικα ‘έφυγε’ από τη ζωή. 


Μια νέα μαρτυρία-ντοκουμέντο ήρθε να ταράξει αργά χθες το βράδυ τα νερά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ένας κάτοικος του εξωτερικού, έστειλε κάποια στοιχεία, τα οποία είναι άκρως απόρρητα και όπως φαίνεται θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο άμεσο μέλλον.«Υποστηρίζουν ότι είναι ενδείξεις σημαντικές για μια ενέργεια, η οποία δεν θεωρείται μάλλον αυτοκτονία», είπε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής φάνηκε να αναστατώνεται προς στιγμήν, όταν αντίκρισε τα συγκεκριμένα στοιχεία και τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Έχει σταλεί ένα απόρρητο υλικό που δείχνει κάποια στοιχεία. Αν εξαιρέσουμε την κάλυψη που υπάρχει σε ένα σημείο, όλα τα άλλα είναι ολοφάνερα και σου δίνουν απαντήσεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: