Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πάνω από 5.000 πολίτες στην εκδήλωση του Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα νίκης στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, με «αλλαγή σελίδας στη Νέα Δημοκρατία», έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, με την οποία ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 5.000 πολίτες.



«Το μέλλον μας δεν είναι το παρόν τους. Θέλουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους. Από την Κυριακή ενωμένοι, κόντρα σε όσους δεν ακούν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, με τη φωνή σας πια να είναι κυρίαρχη, η απαισιοδοξία τελειώνει. Από την Κυριακή δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει. Γιατί θα τους έχουμε χαλάσει τα σχέδια», είπε στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: «Την Κυριακή, κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή για να φέρουμε την οριστική απαλλαγή της χώρας από την καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως τόνισε, η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύουν οι διαγραφές και οι παραιτήσεις βουλευτών, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς της και της αποκάλυψης των ψευδών υποσχέσεών της στον ελληνικό λαό, είναι γεγονός και εξηγεί τον πανικό των συστημάτων, που θέλουν να την κρατήσουν πάση θυσία όρθια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: