Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Στις 22 του μηνός το βράδυ η Νέα Δημοκρατία δεν θα χωρίζεται πλέον σε σαμαρικούς, καραμανλικούς και μητσοτακικούς»

Σε ερώτηση του Πέτρου, φίλου του NEWS 247, εάν «θα συνεχίσει να υπάρχει στη ΝΔ ο καραμανλισμός, μητσοτακισμός και σαμαρισμός» εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας απάντησε με έμφαση: «Αυτά όλα τελειώνουν στις 22 του μηνός το βράδυ! Δε θα χωρίζεται πλέον από τις 23 Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία σε σαμαρικούς, καραμανλικούς και μητσοτακικούς».Ο Απόστολος Τζιτζκώστας απάντησε στις δεκάδες ερωτήσεις των επισκεπτών του www.news247.gr, σε live chat σήμερα το μεσημέρι. Όπως στην ερώτηση του Θοδωρή: «Είπατε ότι θα προτείνετε τους συνυποψηφίους σας για αντιπροέδρους της ΝΔ. Αυτοί όμως το έχουν αρνηθεί. Τι θα κάνετε τελικά;».



Η απάντηση του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν σαφής: «Μην περιμένετε να πουν κάτι διαφορετικό μέσα στην προεκλογική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεθεί για τη θέση του αντιπροέδρου που θα έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής παρουσίας, ένα στέλεχος που να έχει κοινοβουλευτική εμπειρία, γνώσεις, να είναι καλός ρήτορας, να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να μεταφέρει στη Βουλή τη γραμμή που θα συμφωνούμε συλλογικά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου, στις ιδιωτικοποιήσεις, στα χρέη της ΝΔ, ακόμη και στο ζήτημα της στρατιωτική του θητείας…

«Υπηρέτησα ως πυροβολητής στην Πολεμική Αεροπορία. Δυστυχώς πριν γίνουν οι μειώσεις θητείας…», απάντησε στον Πρόδρομο ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πότε θεωρεί ότι πρέπει να απομακρύνεται από τη θέση του ένας κρατικός υπάλληλος τον ρώτησε ο Ευάγγελος Ζ. «Στις περιπτώσεις διαφθοράς, παράνομης πρόσληψης και κατάχρησης εξουσίας και θέσης, όπως ακριβώς και στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Όσο για τα χρέη της ΝΔ, στην ερώτηση του Πέτρου, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος απάντησε: «Πρέπει η Νέα Δημοκρατία, να μάθει να ζει με τα χρήματα που έχει και για να είμαι πιο ακριβής με αυτά που θα τις απομένουν, μετά την αποπληρωμή των χρεών της. Πρώτο μου μέλημα, είναι να βάλω τάξη στις δαπάνες και τη λειτουργία της παράταξης γιατί δεν μπορούμε να ζητούμε την εμπιστοσύνη του κόσμου για να συγυρίσουμε την οικονομία της χώρας αν πρώτα δεν έχουμε συγυρίσει το ίδιο μας το σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: