Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κυρ.Μητσοτάκης: Η ΝΔ χρειάζεται ανανέωση και ουσιαστική διεύρυνση


Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Η περιοδεία θα καταλήξει στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχει επαφές και το βράδυ θα μιλήσει σε ξενοδοχείο της πόλης.«Η ΝΔ είναι ένα κόμμα που έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική ανανέωση, διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της. Μόνο μέσα από μια γενναία και δυναμική ανανέωση, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει. Και η θέση που της αξίζει δεν είναι άλλη από το να είναι στην κορυφή και να ν έχει στα χέρια της την τύχη της διακυβέρνησης της χώρας» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.


Με αφορμή την επίσκεψή του στο νομό Έβρου δήλωσε: «Η προοπτική του Έβρου όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον τουρισμό παραμένει δυναμική. Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής επιτέλους να στηριχθούν και ο Έβρος να γίνει βασικός διαμετακομιστικός κόμβος που θα ενώνει την Ανατολή με την Ευρώπη. Το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη σφύζουν από ζωή και ενέργεια. Ωστόσο, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζουμε ότι η προσφυγική και μεταναστευτική ροή στα σύνορά μας δεν θα αναστείλουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής».

Kατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία. «Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: