Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τζόκερ: 27 χρονών και άνεργος ο υπερτυχερός; Με ένα ευρώ κέρδισε 6 εκατομμύρια


Εδώ και πολλά χρόνια παραμένει μυστήριο η ταυτότητα των τυχερών σε κληρώσεις όπως η χθεσινή που μοίραζε σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ. Οι λόγοι ευνόητοι, αφού οι υπερτυχεροί γίνονταν στόχοι εγκληματικών συμμοριών αλλά και... ενοχλητικών συγγενών.Σύμφωνα με το PrevezaPosto.gr στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να μην έγινε γνωστό το όνομα του υπερτυχερού, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 27 ετών και άνεργος από την Πρέβεζα. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της Βασιλικής Τσώλη και του συζύγου της, Γεράσιμου Τσώλη. Και οι δυο μιλώντας στους δημοσιογράφους είπαν ότι θα σεβαστούν σε κάθε περίπτωση το απόρρητο του υπερτυχερού.


Σημειώνεται ότι το δελτίο που κέρδισε το αστρονομικό ποσό κόστιζε μόλις 1 ευρώ και τα νούμερα στο δελτίο τα έβαλε μόνος του και δεν ήταν τυχαία επιλογή του πρακτορείου, δηλαδή έτοιμο δελτίο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ήταν θαμώνας του συγκεκριμένου πρακτορείου αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να παίζει μεγάλα ποσά, αφού είναι άνεργος.

Ήδη ο νεαρός απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να εισπραχθεί στην Αθήνα το ποσό για να μην διαρρεύσει το όνομά του, ενώ αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα των capital controls. 

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης ήταν οι: 2, 12, 13, 27, 31 και Τζόκερ το 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια: