Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Συνετρίβη το αεροπλάνο" λένε οι αιγυπτιακές αρχές! Μετέφερε πάνω από 200 ψυχές!

Ένα νέο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στα -πολλά- των τελευταίων μηνών, αφού ένα ρωσικό αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ, ενώ μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερες από 200 ψυχές, πλήρωμα και επιβάτες.Οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν την κάθε... υποψία είδησης με επιφύλαξη, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την Αίγυπτο και είχε προορισμό την Ρωσία.



Πριν από λίγα λεπτά, η Αίγυπτος επιβεβαίωσε ότι ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο με το οποίο χάθηκε η επαφή συνετρίβη στο κεντρικό Σινά.

Σε ανακοίνωση του αιγυπτιακού πρωθυπουργικού γραφείου διευκρινίζεται ότι ο Σερίφ Ισμαήλ σχημάτισε μια υπουργική επιτροπή αντιμετώπισης των κρίσεων για να διαχειριστεί το θέμα της συντριβής του αεροπλάνου.

Λίγο νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA είχε μεταδώσει επικαλούμενο πηγή της ρωσικής αρχής πολιτικής αεροπορίας ότι το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου με προορισμό την Αγία Πετρούπολη εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ στον κυπριακό εναέριο χώρο.

Η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι πρόκειται για ένα αεροπλάνο Airbus A-321, με 224 επιβαίνοντες --επιβάτες και πλήρωμα-- της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Kogalymavia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: