Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ανατροπή! Ο δολοφονημένος ράπερ Tupac είναι ζωντανός; "Σκηνοθέτησε τον θάνατό του"

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη λίγο πριν πεθάνει προχώρησε συνταξιοδοτημένος αστυνομικός. Ο David Myers, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, υποστήριξε ότι ο ράπερ Tupac τον πλήρωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια για να σκηνοθετήσει τον θάνατό του!Ο Tupac Shakur, ή 2Pac όπως ήταν γνωστός στη σκηνή, δολοφονήθηκε σε ηλικία 25 ετών το 1996 ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Αυτή την αλήθεια έρχεται να ανατρέψει ο David Myers. "Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έκανα. Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να μάθει ο κόσμος. Ντρέπομαι". 



Υποστηρίζει πως ο Suge Knight, που βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί για δολοφονία, έπαιξε μεγάλο ρόλο στον σκηνοθετημένο θάνατο του διάσημου ράπερ. 

Για την ψεύτικη δολοφονία φέρονται να πήραν χρήματα περισσότεροι από 30 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, γιατρών και μαρτύρων. 

Ο 2Pac, όπως αναφέρει, πλήρωσε 50.000 δολάρια για να μεταφερθεί άλλο πτώμα στο νεκροτομείο. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στη δημοσιότητα θεωρίες πως ίσως ο ράπερ να μην έχει πεθάνει. 

Η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται λίγους μήνες αφότου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ταινίας για τη ζωή του. 

Ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν δολοφονήθηκε στη διασταύρωση των δρόμων Flamingo Road και Koval Lane στο Λας Βέγκας. Ο ράπερ Tupac Shakur έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, κάτι που τον καθιστά έναν από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. 

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια: