Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η NASA θα ανακοινώσει τις μυστήριες ανακαλύψεις στον Άρη


Η NASA  είναι πρόθυμη να ανακοινώσει και επίσημα σήμερα τα μυστήρια ευρήματα στον κόκκινο πλανήτη, με το ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν και οι επιστήμονες που έχουν ηγηθεί των ερευνών.Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχει ο Jim Green, διευθυντής του τμήματος Πλανητικής Επιστήμης στην έδρα της NASA και ο Michael Meyer, επικεφαλής επιστήμονας για το πρόγραμμα Mars Exploration της NASA.


Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ, θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου και στο χώρο θα βρίσκονται αρκετοί δημοσιογράφοι, ενώ το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει και να ρωτά μέσω του #AskNASA.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, σήμερα είναι η μέρα που θα δοθούν απαντήσεις για το αν οι έρευνες της υπηρεσίας έχουν συναντήσει οποιαδήποτε μορφή εξωγήινης μορφής στον πλανήτη Άρη. Έτσι, εκτιμάται ότι θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και την δυνατότητα ύπαρξης ζωής εκτός της Γης.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για μια ιστορικής σημασίας ημέρα, καθώς τα ευρήματα είναι πολύ σημαντικά και ενδέχεται να ρίξουν φως στις μελέτες δεκαετιών.

Πηγή: sciencealert

Δεν υπάρχουν σχόλια: