Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ με την υπόθεση της μικρής Άννυ: ΝΕΚΡΟΣ ο βασικός μάρτυρας;

Οι μνήμες είναι νωπές και η οργή μεγάλη για το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάϊο και σόκαρε το πανελλήνιο.Η 4χρονη Άννυ, την οποία αναζητούσε όλη η Ελλάδα, είχε δολοφονηθεί με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο από τον ίδιο τον πατέρα της.Η υπόθεση παραμένει κουβάρι με την ΕΛ.ΑΣ να προσπαθεί να βρει την άκρη του. Και τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς ο βασικός μάρτυρας- φίλος του παιδοκτόνου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο δράστης τεμάχισε, έβρασε και πέταξε το άψυχο κορμί του παιδιού του, φαίνεται πως είναι… νεκρός!



Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr, ο δικηγόρος της μητέρας της μικρής Άννυ, κύριος Σταύρος Γεωργίου, πηγές από τη Βουλγαρία λένε ότι ο Νικολάι πέθανε, ωστόσο ο ίδιος εκτιμάει πως πρόκειται για ένα κόλπο του ίδιου για να μην δώσει τις εξηγήσεις που του έχουν ζητηθεί.

Ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου

«Ο αδελφός της πελάτισσας μου της είπε ότι ο Νικολάι είναι νεκρός. Ο άλλος μου πελάτης, ο Διογένης (είχε φιλοξενήσει το άτυχο παιδί με τη μητέρα του) μου είπε ότι εκείνος ξέρει ότι συνέβη ένα ατύχημα και ο Νικολάι πέθανε. Προσωπικά θεωρώ ότι ο ίδιος το έχει στήσει όλο αυτό για να μην δώσει κατάθεση. Δεν τον συμφέρει γιατί αν δώσει τις εξηγήσεις που του έχουν ζητηθεί θα του ασκηθεί ποινική δίωξη και θα μπει φυλακή», αναφέρει ο δικηγόρος στο star.gr.

Την ίδια στιγμή, η υπόθεση έχει καθυστερήσει μιας και ακόμα γίνονται ανακρίσεις, ενώ όπως υποστηρίζει ο κύριος Γεωργίου οι Βουλγαρικές Αρχές δεν συνεργάζονται.

«Εδώ και μήνες έχουν στείλει οι Ελληνικές Αρχές στη Βουλγαρία ένα ερωτηματολόγιο για να απαντηθεί από τον Νικολάι. Οι Βουλγαρικές Αρχές, όμως, δεν συνεργάζονται όπως πρέπει και το καθυστερούν. Τώρα μαθαίνουμε ότι αυτός είναι νεκρός… Επιμέναμε να του ασκηθεί ποινική δίωξη εξαρχής, ώστε να μην μπορεί να το «σκάσει», αλλά δεν έγινε ποτέ! Πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια», τονίζει.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι η μητέρα της Άννυ θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, ενώ υποστηρίζει πως όσα ακούστηκαν για αλόγιστες σπατάλες σε λούσα όταν το παιδί της αγνοούταν είναι ψέματα!

«Περιμένουμε να καταθέσει ο φίλος της, ο οποίος ζει στη Γερμανία και την βοηθάει οικονομικά ακόμα. Όταν εκείνος δώσει τις εξηγήσεις που του ζητήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης. Η γυναίκα αυτή ήθελε να πάρει το παιδί της και να μείνει μαζί του στη Γερμανία, αλλά δεν πρόλαβε…

Όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τις αλόγιστες σπατάλες είναι ψέματα. Δεν είχε τα λεφτά για να τα ξοδέψει σε λούσα… Ο πατέρας ξόδεψε 1.000 ευρώ για να αγοράσει ένα κινητό, τα υπόλοιπα χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες τους και για το ταξίδι στη Βουλγαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: