Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μύκονος: Ανατροπή με δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου


Οι δύο πρώτες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Μυκόνου είναι γεγονός. Με εντολή του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου, που είδε το βίντεο ντοκουμέντο και μελέτησε την υπόθεση, συνελήφθη τόσο ο 25χρονος μπράβος φερόμενος ως δράστης, όσο και ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι (γνωστός πυγμάχος) που είχε προσαχθεί, λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου.


Πρόκειται για ανατροπή καθώς και οι δύο είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Ο 25χρονος μπράβος είχε ζητήσει χθες προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, αλλά μετά τη σύλληψή του, θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα. Ο 25χρονος που σύμφωνα με πληροφοριες δούλευε επί 6 συναπτά έτη στο συγκεκριμένο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, παραδόθηκε χθες το πρωί σε αστυνομικό τμήμα του νησιού, όταν και πέρασε το χρονικό όριο του αυτοφώρου. 

Πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου, ενώ μέχρι χθες η κατηγορία ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες. "Λυπάμαι πολυ. Δεν ήθελα να γίνει αυτο", είχε δηλώσει χθες στο NewsIt.gr, μεσω του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ατύχημα.

"Ο πελάτης μου εκφράζει τη θλίψη του για την κατάληξη του περιστατικού και για την σοβαρή κατάσταση της υγειας. Σε καμία περιπτωση δεν τον χτύπησε. Δεν υπάρχει κανενα χτύπημα και αυτο θελουμε να το καταστήσουμε σαφές" λεει ο δικηγόρος Κ.Ευαγγελάτος που τον εκπροσωπεί και συνεχίζει: "Το ζήτημα ειναι να γίνει καλα ο ανθρωπος και να αποτυπωθεί ακριβώς αυτο που συνέβη. Τουλάχιστον σε ενα τραγικό περιστατικο υπήρχαν μάρτυρες οι οποιοι κατέθεσαν οτι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και δεν ειναι μπράβος". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: