Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μισθός πείνας για τη Μπέτυ Μπαζιάνα, τη σύντροφο του Α. Τσίπρα;

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, πλέον θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό που αποτελεί έκπληξη ωστόσο είναι ο μισθός της συντρόφου του Πρωθυπουργού.Η Περιστέρα Μπαζιάνα όπως αποκαλύπτει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ήταν μεταξύ των αιτούντων για μια θέση στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το περασμένο καλοκαίρι. 



Τον Σεπτέμβριο επιλέχθηκε από το πανεπιστήμιο για να αναλάβει θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα πέντε ημερών την εβδομάδα για το θερινό εξάμηνο του πανεπιστημίου. Οι υποχρεώσεις της θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 

Όπως λέει ωστόσο ο πρύτανης του πανεπιστημίου όπως και για όλους τους άλλους καθηγητές που προσλαμβάνονται με τη διαδικασία αυτή ο μισθός που προβλέπεται δεν θα ξεπεράσει για το εξάμηνο τα 3.500 ευρώ και όπως λέει ο πρύτανης Αντώνης Τσουρλιδάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία “δεν ξέρω κιόλας αν θα καλύπτει τα έξοδά της” καθώς όπως εξηγεί οι πόροι του πανεπιστημίου είναι περιορισμένοι και οι μισθοί χαμηλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: