Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο έκτακτο δελτίο! Βροχές και καταιγίδες ως την Τρίτη

Νέο κύμα κακοκαιρίας χτυπά τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής (27.09.2015), με βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Η κακοκαιρία ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής και από την Κρήτη, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Σήμερα (28.09.2015) αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική χώρα, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.



Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα Δευτέρα (28.09.2015), ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές), τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά τη νύχτα στα νότια.

Την Τρίτη στην Κεντρική Μακεδονία (από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κατά περιόδους θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιθανόν μέχρι το βραδύ τα φαινόμενα να επηρεάσουν και τις Σποράδες, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τη Βόρεια Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: