Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Γεμάτο γήπεδο θα βρει η Εθνική Ελλάδας στην Ρουμανία

Οι Ρουμάνοι θέλουν να σφραγίζουν το βράδυ της Δευτέρας το εισιτήριο τους για την τελική φάση του Euro 2016 και σε ρόλο κομπάρσου δυστυχώς θα είναι η εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει μετά από 22 μήνες στο γήπεδο, όπου σφράγισε την πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, μόνο που τώρα οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές. 



Στο Βουκουρέστι περιμένουν πως και πως την συγκεκριμένη αναμέτρηση και χαρακτηριστικό είναι ότι η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 30.000 χιλιάδες. Από την ρουμανική ομοσπονδία εκφράζεται η πεποίθηση ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει τις 40.000, ενώ κάποιοι πιο αισιόδοξοι πιστεύουν ότι ίσως να έχουμε και sold-out στην 55.634 θέσεων «Arena Națională». 

Αυτό που τρέμουν όμως οι Ρουμάνοι είναι ο… εμφύλιος! Στο παιχνίδι της Παρασκευής στην Ουγγαρία οπαδοί της Ντιναμό Βουκουρεστίου έπαιξαν ξύλο με αυτούς της Στεάουα επί ουγγρικού εδάφους και οι Ρουμάνοι τρέμουν επανάληψη αυτού του σκηνικού, που αμαύρωσε την εικόνα της ομάδας του Άνχελ Ιορντανέσκου στην Βουδαπέστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: