Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μαχαίρωσαν τη δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα στο Κολωνάκι

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται μετά από επίθεση που δέχτηκε στο γκαράζ του σπιτιού της.Μαχαιρωμένη στο Κολωνάκι βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος, Θάλεια Χούντα απόψε το βράδυ.Η κα Χούντα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται εκτός κινδύνου. Το protothema.gr αναφέρει πως η κα Χούντα φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους, στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένει στην περιοχή.



Στο παρελθόν η κα Χούντα είχε πρωταγωνιστήσει σε μια μυστηριώδη υπόθεση όταν σύμφωνα με καταγγελία του ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, απήχθη από αγνώστους.

Ο κ. Μπούρας είχε καταγγείλει πως είχαν χαθεί τα ίχνη της συζύγου του και πως είχε λάβει ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος όμως δεν ζήτησε λύτρα αλλά τον προειδοποίησε μόνο να αποσύρει αγωγή που είχε καταθέσει για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Έπειτα από 12 ημέρες, η κυρία Χούντα αφέθηκε ελεύθερη από τους απαγωγείς και είχε δώσει αναλυτική κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Μερικούς μήνες αργότερα είχε ωστόσο επανέλθει στην επικαιρότητα,  μια και είχε καταγγείλει πως δέχτηκε δολοφνική επίθεση με όπλο, και πάλι στο σπίτι της. 

Η Ασφάλεια Αττικής διερευνά την αποψινή επίθεση με προσοχή αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: