Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Έξι μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - Συγκλονίζουν τα λόγια των δικών του ανθρώπων


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον 20χρονο φοιτητή που χάθηκε τόσο άδικα, όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας άλλο τον εκφοβισμό που δεχόταν καθημερινά από τους συμφοιτητές του...Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στη γενέτειρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το Σελλί Ρεθύμνου, για να τιμήσουν τη μνήμη του με τη συμπλήρωση έξι μηνών από τον άδικο χαμό του. Τραγικές φιγούρες στο μνημόσυνο οι γονείς και τα αδέλφια του, που παλεύουν να εξοικειωθούν με την ιδέα ότι δεν θα τον ξαναδούν.


«Σήμερα 03/08/2015 στις 11.00πμ. τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη του Βαγγέλη για τους 6 μήνες ..................Δεν σε ξεχνάμε............!!!!!!!!!!!! Πέτα ψηλά βρε αητέ... Μην ξανακλάψεις πια ποτέ...! Πάλι με χρόνια με καιρούς, ξαναγεννιόμαστε... μ'ακούς????? Αητέ μου να μ'ακούς.... Να μ'ακούς....!!!!!!!», έγραψαν στο facebook οι συγγενείς του Βαγγέλη.

Ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Ιωαννίνων, όπου -σύμφωνα με την Espresso- αναμένεται να καλέσει για κατάθεση συγγενείς, φίλους και όποιον άλλον κρίνει ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου να διαμορφώσει πλήρη εικόνα. Μέχρι στιγμής ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων και διώξεις για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: