Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Το δέμα με τα βραχιόλια «έκαψε» τη μαύρη χήρα

Το άλλοθι που επικαλέστηκε η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας ότι την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της περιεργαζόταν στο σπίτι της κάποια βραχιόλια που είχε παραλάβει ταχυδρομικώς, αποδείχθηκε σαθρό και έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να της βάλουν άλλου είδους... βραχιόλια!



Παρόλο που επί οκτώ ολόκληρους μήνες η Δήμητρα Βούλγαρη ήταν προσεκτική αλλά και λεπτομερής στα λεγόμενα της, προκειμένου να μην κινήσει, υποψίες, μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια στην κατάθεση της έγινε αιτία να δέσουν την υπόθεση εις βάρος της οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Το καθοριστικό στοιχείο αφορούσε το δέμα με τα βραχιόλια που είχε χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για να αποδείξει ότι δεν δολοφόνησε εκείνη τον 42χρονο Θανάση Λάμπρου στο σπίτι κοινού τους φίλου. 

Συγκεκριμένα,ανέφερε στην κατάθεση της: «Στις 12.00 έφυγα για Κρανίδι. Σταμάτησα στις 12.10 στο βενζινάδικο έξω από το Κρανίδι... Μετά πήγα κατευθείαν στη Γενική Ταχυδρομική Κρανιδίου για να παραλάβω ένα δέμα. Έφτασα εκεί στις 12.20 με 12.25 η ώρα περίπου, όπου περίμενα 15 με 20 λεπτά, μέχρι να βρουν το δέμα μου. Στις 12.50 περίπου έφυγα από το Κρανίδι και πήγα κατευθείαν στο σπίτι μου. Έφτασα στο σπίτι μου στις 13.00 με 13.15.Μέχρι τις 13.30 ασχολήθηκα με τα βραχιόλια που είχε το δέμα. Τότε με πήρε η μητέρα μου και μου είπε να πάω να πάρω το φαγητό . Τα παράτησα όλα και έφυγα κατευθείαν...».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, διαπιστώθηκε από την έρευνα, ότι το τηλεφώνημα της μητέρας της δεν έγινε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού αλλά στο κινητό της! Οπως αποκάλυψε η ίδια, όταν ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς, μόλις έφτασε στο σπίτι και. δεν βρήκε τον άντρα της, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του κοινού τους φίλου και τον σκότωσε.

Πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: