Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αυτοί θα δικαστούν για τα σκάνδαλα στην ΕΡΤ - Όλα τα ονόματα!

Σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται ο Χρήστος Παναγόπουλος, με την κατηγορία της απιστίας σε βάρος της εταιρείας για τα μπόνους των 2.145.412 ευρώ, τη σύμβαση με την Bug Stage, η οποία δεν είχε καν συσταθεί, και την ανάθεση σε ομάδα εργαζομένων μελέτης αδειοδότησης των σημείων εκπομπής της ΕΡΤ, χωρίς να έχουν εξειδικευμένη γνώση.



Επίσης, ο Γιώργος Χουλιάρας κατηγορείται για συνέργεια στην περίπτωση της Bug Stage, ενώ για την ίδια υπόθεση παραπέμπονται ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Ιωάννης Ζαργάνης και Περικλής Παπαδημητρίου, ενώ οιΑικατερίνη Θεοφανίδου, Εμμανουήλ Δρετουλάκης, Ιωάννης Γιαβής και Γρηγόρης Σκαλιστήρας παραπέμπονται για τη συγκρότηση της ομάδας που θα κατέγραφε τις θέσεις εκπομπής της ΕΡΤ.

Το βούλευμα παύει οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος των Αντώνη Ανδρικάκηκαι Απόστολου Μπάγια, ενώ θεωρεί ως μη γενόμενη εκείνη σε βάρος του Γιώργου Κρητικίδη, ο οποίος και απεβίωσε. Αποφαίνεται επίσης για τη μη ύπαρξη κατηγορίας κατά των Σαράντη Ζαργάνη και Νικόλα Χαραλαμπίδη.

Πηγή: tsekouratoi.gr, ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: