Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Παυλόπουλου


Ανά πάσα στιγμή ο πρωθυπουργός έχει την ευχέρεια να επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο, αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα.Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο της συνομιλίας τους δεν ήταν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν προέκυψε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα συναντήσεων για σήμερα ή τις επόμενες ημέρες.


Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποκλείει τις εξελίξεις, καθώς ανά πάσα στιγμή ο πρωθυπουργός έχει την ευχέρεια να επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο, αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται να μεταβεί αύριο, Παρασκευή, στις Πρέσπες για να παραστεί στις εκδηλώσεις των φετινών Πρεσπείων. Σε περίπτωση που θα υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμά του, χωρίς να έχει εκδηλωθεί κάποια πρωτοβουλία από την κυβέρνηση μέσα στην Πέμπτη, τότε η κρίσιμη ημέρα θα είναι αυριανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: