Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Τι έλεγε ο Στέλιος Παπαθεμελής σε στενούς φίλους και συνεργάτες που του τηλεφωνούσαν για να τον συλλυπηθούν

Η 48χρονη κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή, έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται το πολιτικό του γραφείο. ''Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα τη Λένα μου'' έλεγε από το πρωί ο πρώην υπουργός σε στενούς φίλους και συνεργάτες που του τηλεφωνούσαν για να τον συλλυπηθούν.



Στο πολιτικό γραφείο του Στέλιου Παπαθεμελή η Λένα ήταν πάντα παρούσα από πολύ νεαρή ηλικία, συμμετείχε ουσιαστικά και στήριζε τις πολιτικές δράσεις του πατέρα της αλλά τον προέτρεπε να αποσυρθεί από την πολιτική και να ξεκουραστεί. Χθες κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί από την αστυνομία, η 48χρονη βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε ακαριαία...

Ο Στέλιος Παπαθεμελής υποστηρίζει πως πρόκειται για δυστύχημα καθώς όπως λέει η κόρη του γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και ερευνούν και αυτό της αυτοκτονίας. Συνεργάτες του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλούν για την καλοσύνη της κοπέλας. ''Ήταν μια γυναίκα εξαιρετική την οποία αγαπούσαν όλοι όσοι τη γνώριζαν'' αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην υπουργού, μεγάλη αγάπη της Ελένης Παπαθεμελή ήταν η όπερα και η Μαρία Κάλλας. Η υψίφωνος και η ζωή της Κάλλας πάντα γοήτευαν τη Λένα και για τον λόγο αυτό στο πολιτικό γραφείο του πατέρα της, είχε φροντίσει να βρει μία γωνιά και να τη διαμορφώσει για τη Μαρία Κάλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: