Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Το σενάριο της κατάρριψης του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών επανέρχεται


Το σενάριο της κατάρριψης του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών απο τα αντιαεροπορικά και αντιπυραυλικά συστήματα της τρομερής αμερικανικής βάσης στο νησί -ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία αναζωπυρώνονται μετά τα ευρήματα(πτερύγιο αεροσκάφους και βαλίτσες…) στις παραλίες του νησιού Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό ,αλλά πιο κοντά προς την Μαδαγασκάρη.Στις παραλίες είχαν εντοπισθεί οι βαλίτσες καιρό πριν τόσο από τους καθαριστή παραλιών Νίκολα Φεριέ,όσο και απο μια τοπική κάτοικοι,η οποία έκανε βόλτα με το υιό της. Ο καθαριστής λέει ότι έκαψε τις βαλίτσες και το υλικό «διότι τις θεώρησα σαν σκουπίδια που εκβράζει συχνά η θάλασσα και μπορεί να προέρχονται απο ναυάγια η δυστυχήματα»


Λέει επίσης ότι το πτερύγιο που τώρα εξετάζεται σε συνθήκες συναγερμού στη Γαλλία το είχε θεωρήσει άνευ σημασίας και για ημέρες το χρησιμοποιούσε ως κάθισμα για να ψαρεύει…
Περίεργα πράγματα για ένα νησί στο οποίο θα έπρεπε να υπάρχουν υποψίες αφού είναι στην νοητή ευθεία της πορείας που πήρε το αεροσκάφος. Αυτή η πορεία περνούσε απο την τρομερή αμερικανική βάση ,με την οποία οι ΗΠΑ ελέγχουν σχεδόν όλο το ασιατικό-αφρικανικό και ωκεάνιο τμήμα του πλανήτη.

ΟΙ ενδείξεις οτι ο πιλότος μπήκε σε διαδικασία επίθεσης καμικάζι-αυτοκτονίας φάνηκαν απο τις πρώτες ημέρες τόσο από το αρχειο του,όσο και απο τα εξαιρετικά μέτρα αποφυγής ραντάρ που πήρε ακριβώς στο κρίσιμο σημείο περάσματος απο τον πύργο ελέγχου της Μαλαισίας,σε επόμενου πύργου ελέγχου άλλου κράτους.

Τότε μόνο όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις είχαν διατυπώσει υποψίες ότι η πλήρης εξαφάνιση θα μπορούσε να γίνει μόνο από επίθεση με πυραύλους και τα μικρά κομματάκια να πέσουν σε περιοχή που αποκλείστηκε από τις έρευνες με διάφορα προσχήματα.

Ίσως λοιπόν αυτά να είναι κομματάκια που βγήκαν από την «υποπτη» περιοχή και αφέθηκαν στην τύχη.

Την υποψία ότι σίγουρα κάτι τρομερό είχε συμβεί και μάλλον με αμερικανική επίθεση(όχι φυσικά αδικαιολόγητη) είχε διατυπώσει σε συνέντευξη που μας είχε δώσει για την «Ελευθεροτυπία» ο ειδικός αναλυτής αεροπορικών δυστυχημάτων Ακριβός Τσολάκης.

Εάν το αεροπλάνο είχε φτάσει στην αμερικανική βάση και είχε πέσει πάνω της(κατά το προηγούμενο των δίδυμων πύργων) τότε θα μιλούσε κανείς για τραγωδία απίστευτων διαστάσεων αφού υπάρχει η υποψία ότι στη βάση διατηρούνται πυρηνικά όπλα,τα οποία σε περίπτωση έκρηξης θα προκαλούσαν απίστευτη καταστροφή.Φυσικά θα καταστρέφονταν τελείως το νησί-ατόλη και έτσι δεν θα ξαναγινόταν ποτέ η βάση.

Ακριβώς γιαυτό η βάση έχει πολλαπλούς μηχανισμούς άμυνας και δεν μπορεί να πλησιάσει εκεί χωρίς άδεια,ούτε …γλάρος.

Ακόμα και η εξαιρετικά αργή διαδικασία «αναγνώρισης» που γίνεται στο κομμάτι που βρέθηκε προκαλεί υποψίες,αλλά δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί η να διαψευσθεί.

Ως τώρα οι μαλεσιανές αερογραμμές κρατούν γραμμή «πιθανότατης ανακάλυψης τμήματος του δικού τους αεροσκάφους»…
Αλλίμονο στους ανύποπτους επιβάτες…
Να θυμίσουμε ότι επιβατικά αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν  και θυσιάστηκαν εκατοντάδες ζωές από τους πιλότους που εκτελούν «αποστολες».

Το 1983 κορεάτης πιλότος δέχθηκε να κατασκοπευσει με εδικά όργανα που είχαν τοποθετηθεί στο…επιβατικό αεροσκάφος των κορεατικών αερογραμμών την Ανατολική Ρωσία και να βγάλει φωτογραφίες πολύτιμες η να γράψει πολύτιμα βίντεο.

Οι Ρώσοι το κατάλαβαν και με συνοπιτικές διαδικασίες το κατέρριψαν,ώστε να καταστραφεί και το υλικό που είχε τραβήξει.Σκοτώθηκαν πάνω απο 270 άτομα.Το ίδιο συνέβη και στην Ανατολική Ουκρανία πρόσφατα με άλλο αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών που έκανε διαδρομή πάνω απο τις περιοχές της ρωσικής περιοχής και πιθανόν εκτελούσε άλλη «αποστολή» στην οποία θυσιάστηκαν εκατοντάδες επιβάτες απο όλο τον κόσμο…

Σε λίγες ώρες ή ημέρες θα πέσει περισσότερο φως στην πτήση-μυστήριο και στην τραγωδία που συνέβη πριν 16 μήνες….

Πηγή: ntokoumenta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: