Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Aποκάλυψη ΒΟΜΒΑ απο δήμαρχο για λαθρομετανάστες!


Μαφιόζοι της Βρετανίας μεταφέρουν μετανάστες στα πολυτελή τους αυτοκίνητα και είναι…υπεράνω του νόμου!“Η γαλλική αστυνομία προσπαθεί να σταματήσει τις συμμορίες που μεταφέρουν μετανάστες στη Βρετανία μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα” είπε ο δήμαρχος της πόλης του Téteghem στη Βόρεια Γαλλία, Franck Dhersin.Η συμμορία, φέρεται να χρεώνει έως και 2.340 δολάρια (£ 1.500)το κεφάλι, για να τους μεταφέρει ανώδυνα στη Βρετανία, μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Τζάγκουαρ και BMW.


“Είναι αγγλική μαφία με αγγλικές πινακίδες”, είπε ο δήμαρχος, ενώ επισκέπτονταν το μεταναστευτικό “camp” στο Téteghem, κοντά στο λιμάνι της Δουνκέρκης.
Οι ισχυρισμοί του έχουν απόλυτη βάση και προέρχονται απο αναφορές της Βρετανικής αστυνομίας, που ερευνά συμμορίες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που εμπλέκονται στη μεταφορά των μεταναστών απο τη Μάγχη, χρησιμοποιώντας πανάκριβα αυτοκίνητα με βρετανικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Σε αντίθεση με το τσουνάμι μεταναστών που πλήττει τη Μεσόγειο, η μεταναστευτική κρίση στα σύνορα Γαλλίας- Ην. Βασιλείου βασίζεται σε κιυκλώματα που στήνουν “χειρουργικά” λεπτομερή σχέδια και μοιάζουν απόλυτα επαγγελματίες στους τρόπους με τους οποίους ξεφεύγουν απο τις αρχές.
Προσφάτως υπήρξαν καταγελίες απο ανθρώπους που προσεγγίστηκαν απο συμμορίες στο να συνδράμουν στη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της Βρετανίας, είτε αντί χρηματικού ποσού είτε δεχόμενοι απειλές για τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: