Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Με βρισιές υποδέχτηκαν στα δικαστήρια τη «μαύρη χήρα» του καπετάνιου

Με βρισιές και γιουχαρίσματα υποδέχτηκαν στα δικαστήρια Ναυπλίου το πρωί την 38χρονη συζυγοκτόνο, Δήμητρα Βούλγαρη, συγγενείς και φίλοι του άτυχου καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια της στις 8 Δεκεμβρίου 2014  στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.Η 38χρονη έφτασε στον ανακριτή Ναυπλίου περίπου στις 09:30 το πρωί προκειμένου να δώσει κατάθεση. Κατά την είσοδό της, συγγενείς και φίλοι του θύματος ξέσπασαν αντικρίζοντας την, φωνάζοντας και βρίζοντας. Η συζυγοκτόνος, σε άθλια κατάσταση, βγήκε λίγη ώρα μετά από το κτίριο των δικαστηρίων, αφού έλαβε προθεσμία, σχεδόν λιπόθυμη.



Οι νέοι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπισή της, οι κύριοι Ρομποτής Βασίλης και Σπύρος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση και να διαβάσουν την ογκωδέστατη δικογραφία των 780 σελίδων. 

Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος δικηγόρος της κατηγορούμενης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της, επικαλούμενος πρόβλημα συνεννόησης με την πελάτισσά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: