Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Θα μοιράζει ο στρατός τρόφιμα και φάρμακα


Συνεχίζουν να προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη ο αρχηγός και οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εμπλέκοντας ευθέως το στρατό  στην καθημερινότητα της χώρας. Δύο ημέρες μετά την επίδειξη "στρατοκρατίας" του Πάνου Καμμένου μπροστά στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπου είπε επί λέξει ότι "οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας", σήμερα ήταν η σειρά της βουλευτού Θεσσαλονίκης του κόμματος, Σταυρούλας Ξουλίδου να υπερβεί τα εσκαμμένα.


Σε ομιλία της στο Ωραιόκαστρο, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του «Όχι» και μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης, η βουλευτής είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο στρατός είναι έτοιμος να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.

Όπως είπε,  το ίδιο ισχύει και για τα βασικά τρόφιμα, αλλά και για καύσιμα. 

"Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως και από την ενημέρωση που έχω από τον πρόεδρο του κόμματος, η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη, ενώ και τρόφιμα υπάρχουν και φάρμακα υπάρχουν που μπορεί να χορηγήσει", είπε μεταξύ άλλων. 

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: