Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σέρρες: Τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία πατέρα και γιου - Ο γρίφος και τα νέα στοιχεία του διπλού φονικού που συντάραξε την πόλη

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το διπλό φονικό - Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στις Σέρρες και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται...Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία πατέρα και γιου οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα στο σπίτι τους στις Σέρρες. Οπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν τα οποία όμως δε φέρουν κανένα ίχνος αποτυπωμάτων! Οι αρχές ερευνούν την εκδοχή να τα καθάρισε πρόσωπο από το περιβάλλον τους, θέλοντας ενδεχομένως να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες και τα έστειλαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες  στο κοντινό περιβάλλον του 72χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού και του 27χρονου γιου του, ενώ φέρονται να έχουν αποκλείσει το κίνητρο της ληστείας.



Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που διενήργησε την εξέταση διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα στα άψυχα σώματα του 72χρονου και του 27χρονου γιου του. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας από τους δύο έφερε 27 μαχαιριές κι ο άλλος 31. Τα τραύματα εντοπίζονται στο λαιμό, το θώρακα και τα άκρα. Μάλιστα, στα άκρα βρέθηκαν αμυντικά τραύματα που εκτιμάται ότι υποδηλώνουν πάλη μεταξύ τους.

Ως εκ τούτου τα ευρήματα συγκλίνουν στην εκδοχή της θανάσιμης συμπλοκής πατέρα και γιου, αλλά ο γρίφος που καλείται να λύσει η αστυνομία έχει να κάνει με το τρίτο πρόσωπο που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας.

Σε πρώτη φάση κατέθεσαν συμπληρωματικά η 28χρονη κόρη του 72χρονου και αδερφή του 27χρονου αλλά και η σύντροφος του 72χρονου. Χθες το βράδυ η 28χρονη κοπέλα είπε στην αστυνομία ότι πριν ακόμη φτάσει το ΕΚΑΒ στο χώρο του εγκλήματος, στο σπίτι είχε μπει η σύντροφος του πατέρα της αλλά και συγγενείς της οικογένειας που μένουν σε διπλανά σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: