Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κατηγορεί τον Καχριμάνη για διχαστικό λόγο


Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, υπέρ του Ναι στο δελτίο ειδήσεων του ITV η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Η δήλωσή του περί εθνικής προδοσίας για όσους επιλέξουν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα αποτελεί διχαστική και επικίνδυνη τοποθέτηση. Η προσωπική επιλογή του Αλ. Καχριμάνη υπέρ της πρότασης της ΝΔ για Ναι στο σχέδιο των δανειστών είναι απολύτως θεμιτή και σεβαστή.


Ο Περιφερειάρχης όμως Αλέκος Καχριμάνης, εκλεγμένος από τους Ηπειρώτες, οφείλει να διασφαλίσει την ενότητα του λαού, την ομαλότητα και την ηρεμία στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας μέσω της αποτελεσματικής λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, για τις οποίες έχει την απόλυτη ευθύνη σε τοπικό επίπεδο.

Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθεί δίπλα στους πολίτες ως συμπαραστάτης και όχι ως εκδικητής-τιμωρός, υπερασπιστής των κομμάτων και των στρωμάτων εκείνων που κατέκλεβαν τη χώρα επί 40 χρόνια», αναφέρει σε ανακοίνωση και καλεί το Γιαννιώτικο Λαό να διατηρήσει την ψυχραιμία του, να μην απαντά στις προκλήσεις και να δώσει τη μάχη υπέρ του ΟΧΙ μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: