Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αργολίδα: Οι εραστές της ''μαύρης χήρας'' και το άγνωστο μήνυμα στο κινητό του καπετάνιου - Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στην Κοιλάδα!

Η αστυνομία συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας και έρχονται στο φως νέα στοιχεία...''Δεν τον σκότωσα εγώ και ουδέποτε ομολόγησα'' ισχυρίζεται τώρα η Δήμητρα Βούλγαρη η οποία κατηγορείται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο σκότωσε με δυο σφαίρες τον 42χρονο σύζυγό της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας. Μετά την αλλαγή δικηγόρου έκανε στροφή 180 μοιρών και υποστηρίζει ότι η αρχική της ομολογία, ελήφθη κάτω από έντονες πιέσεις και πολύωρη ανάκριση που την εξάντλησε. Μάλιστα στηρίζει τους ισχυρισμούς της, στο γεγονός πως δεν υπάρχει η υπογραφή της στο τέλος του εγγράφου με την ομολογία της, το οποίο συντάχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Χθες πάντως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί με τους συγγενείς του θύματος να ξεσπούν εναντίον της...



Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για όσα συνέβησαν την ημέρα του φονικού στο σπίτι του φίλου του θύματος το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο ξέφρενων οργίων με ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ένα γραπτό μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ο άτυχος Θανάσης Λάμπρου φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία για να ξεσπάσει ο μοιραίος καυγάς.

Όταν η 37χρονη άκουσε τον ήχο ειδοποίησης, άρπαξε το τηλέφωνο διάβασε το μήνυμα κι εξοργίστηκε. Ακολούθησε άγριος καυγάς με τον σύζυγό της κι εκείνη φέρεται ότι άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε δυο φορές, αν και η ίδια ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το περίστροφο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη. 

Κατόπιν, όπως η ίδια είχε περιγράψει στους αστυνομικούς έβαλε το όπλο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία. Έπειτα άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του και τα μετέφερε στο σπίτι τους για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες, θέλοντας να δείξει ότι έγινε κάτι ξαφνικό και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί άρον άρον.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος κατέγραψε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε όλους αυτούς τους μήνες η σατανική χήρα, ανέφερε ότι η 37χρονη διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο του νεκρού συζύγου της για να μην κινήσει υποψίες. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 38χρονη ζήλευε το θύμα παρά το γεγονός ότι εκείνη (σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ) φέρεται ότι τον απατούσε με νεαρότερους άντρες της περιοχής. Αυτό προκύπτει και από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της Αστυνομίας, στις οποίες η Δήμητρα Βούλγαρη φέρεται ότι διατηρούσε αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: