Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Είναι μόλις 9 ετών και ζει στο σπίτι της παρέα με...30 φίδια!


Οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν ακόμα και την όψη τους ,οπότε για να τα χουν και κατοικίδια τους ούτε λόγος!Όμως,η μικρή Krista Guarino που είναι μόλις 9 χρόνων, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μια εξαιρετική εκπαιδεύτρια φιδιών!Ζει  με τους γονείς της σε μία περιοχή του Michigan μαζί με 30 ερπετά! Ναι ναι, καλά διαβάσατε, τα δικά της κατοικίδια είναι τα ανακόντα και οι πύθωνες.Περνάει πολύ χρόνο μαζί τους για να τα ταΐσει, να τα κοιμίσει και για να παίξει μαζί τους,παρά το γεγονός πως  τα περισσότερα από αυτά έχουν το διπλάσιο ύψος της.


Ο πατέρας της λέει: ''Τα φίδια ήταν μία από τις πρώτες λέξεις που είπε, όταν ακόμα ήταν πολύ μικρή. Είχα καταλάβει ότι θα γινόταν το πάθος της''. 

Και συνεχίζει: "Από μικρή ηλικία ήταν διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν φοβόταν τα φίδια και ήθελε να μεγαλώσει για να μπορεί να τα έχει κατοικίδια και να ασχολείται μαζί τους, δεν φοβόταν να ταΐζει ούτε τους αλιγάτορες!".

Η μικρή μαζί με τον πατέρα της απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα να ψάχνουν για κροταλίες , ένα από τα πιο επικίνδυνα είδη φιδιών στον κόσμο. Ο πατέρας της αναφέρει επίσης: ''Προτιμάει να παίζει με τα φίδια περισσότερο απ ότι με τις φίλες της στο σχολείο".

Όσο άφορα τις αντιδράσεις που ακούν σαν γονείς από τον απλό κόσμο, όταν βλέπουν την μικρή να ναι περιτριγυρισμένοι με τόσα φίδια, ο ίδιος ο πατέρας της και πάλι απαντάει:'' Ακούω κάποια αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που λένε ,πως τα φίδια είναι εχθρικά ζώα και δεν θα έπρεπε να επιτρέπω στο παιδί μου να ΄ναι μαζί τους,γιατί θα την σκοτώσουν, όμως πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι αγνοούν βασικά πράγματα για τα φίδια. Η κόρη μου ποτέ δεν βρέθηκε σε κάποιο κίνδυνο από τα φίδια.Αυτό αγαπάει και εγώ δεν θα της το στερήσω! Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη και ξέρει ποια φίδια είναι επικίνδυνα και ποια όχι. Καταλαβαίνει πως πρέπει να τα χειριστεί και συμπεριφέρεται σαν ένας υπεύθυνος ενήλικας. Δεν ανησυχώ καθόλου για την μικρή''.

Η 9 χρονη  έχει σαν όνειρο ζωής όταν μεγαλώσει, να ανοίξει τον δικό της ζωολογικό κήπο και ελπίζει να αλλάξει την γνώμη που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι για τα φίδια, θεωρώντας 'τα παρεξηγημένα..

Η ίδια λέει :''Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να τα σκοτώσουν , όμως εγώ τα θεωρώ πολύ ενδιαφέροντα πλάσματα. Μια μέρα θα ήθελα να έχω όλα τα είδη που υπάρχουν στον κόσμο!"

Η μικρή εκπαιδεύτρια ταυτόχρονα έχει και το δικό της κανάλι στο youtube και έχει εντυπωσιάσει όλους όσους έχουν δει το video της παγκοσμίως με χιλιάδες σχόλια .

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.magdasblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: