Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Οικογένεια Βαρουφακη: Δείτε την πρώην σύζυγο και την κόρη του Γιάννη Βαρουφάκη σε selfie πόζες

Είτε αρέσει είναι όχι, ο νέος Υπουργός Οικονομικών παίζει στα δάχτυλα το παιχνίδι των media αλλά καλύτερα παίζει στα social media .Οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Instagram χαίρουν θετικών σχολίων μέρες τώρα .Η μονάκριβη του κόρη Ξένια, που πρόσφατα έκλεισε τα 10 της χρόνια απολαμβάνει τις δημοσιεύσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό και μάλιστα πολλές φορές μιλάει και με τον διάσημο μπαμπά της κάνοντας σχόλια στις φωτογραφίες που εκείνος αναρτά.


Η μικρή Ξένια φωτογραφίζεται με την μητέρα της αλλά και με την Δανάη την δεύτερη σύζυγο του μπαμπά της με πολύ ευχάριστη διάθεση . Είναι πανέμορφη πανέξυπνη και είναι η μεγάλη αδυναμία του νέου Υπουργού Οικονομικών της χώρας .Είναι η Δανάη Βαρουφάκη!






Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη αποφεύγει τα φλας, είναι χαμηλών τόνων και εξαιρετική μητέρα.

Η 10 χρονη Δανάη τραγουδάει ,λατρεύει το κολύμπι κυρίως στην πισίνα τους στην Αίγινα και παίζει με άνεση μπροστα στο φακό.




































Έχει εξαιρετική σχέση με την δεύτερη σύζυγο του μπαμπά της Δανάη και οι δυο τους περνάνε πολύ
 χρόνο μαζι οταν εκείνη έρχεται για διακοπές στην Αίγινα .

Ο Γ.Βαρουφάκης ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές που περνάνε και μάλιστα δεν παραλείπει να σχολιάζει στις περισσότερες από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: