Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η Μπάγια άφησε για λίγο τον Παπαδάκη και παρουσίασε τα ρούχα της νέας της κολεξιόν

Το Atelier Rene δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το τέλος της δεκαετίας του 1960. Πρωτοπόρος της ιδέας ο αείμνηστος γλύπτης και ενδυματολόγος Ρενέ Αντωνόπουλος.Το ατελιέ κληρονόμησαν και συνεχίζουν η σχεδιάστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου και η κόρη τους Μπαγια Αντωνοπούλου.Το Atelier Rene δημιουργεί ρούχα υψηλής ραπτικής, σπόρ, κοκτέιλ, βραδινά και νυφικά για ιδιαίτερες εμφανίσεις, που κολακεύουν κάθε τύπο γυναίκας.



Η επίδειξη μόδας έγινε χθες στον εκθεσιακό χώρο του Atelier Rene στην Παλαιά Πεντέλη, όπου παρουσιάστηκαν ενδύματα τέχνης, δημιουργίες του Ρενέ Αντωνόπουλου, αλλά και η καλοκαιρινή κολεξιόν 2015.

Πρωτότυπα και μοντέρνα ενδύματα που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.Τα ρούχα παρουσίασαν η Μπάγια Αντωνοπούλου και τα μοντέλα Μαντώ Γαστεράτου, Εμινέ Γιεσίρ, Ρία Μαχαίρα, Γωγώ Βαϊνά και Νίνα Νταβιντουλιάνη.Η επιμέλεια των μαλλιών των μοντέλων έγινε από το κομμωτήριο Gino hair and more.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι Τάσος Αρνιακός (μετεωρολόγος Αντ1), Μάγδα Τσέγκου δημοσιογράφος (ΣΚΑΙ), Κυριάκος Κυανός, Λίλα Καφαντάρη, Γιάννης Πιρουνάκης, Άννα Ζιρδέλη (Πρωινο ΣΚ Αντ1), Ντόρα Κουτροκόη δημοσιογράφος (Πρωινό Αντ1), Μανουσία Κυπραίου, Ζαραδούκα Αλεξία (Fashion Blogger με το Miss Bloublou), Ξενοφών Βεργίνης πρώην Διοικητής ΟΓΑ,Σοφία Δριστέλα, Παναγιώτης Παντελής και Αντώνης Μουζάκης φοροτεχνικοί, Λευτέρης Κοντουλάκος και άλλοι.

Πηγή: www.magdasblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: