Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Απόψε η πολυαναμενόμενη συναυλία του Ρόμπι Ουίλιαμς


Η μεγάλη ημέρα έφτασε και το Terra Vibe Park στη Μαλακάσα υποδέχεται απόψε τον Ρόμπι Ουίλιαμς για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Rockwave Festival. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλα, ενώ για τη διευκόλυνση του κοινού η Τροχαία θα λάβει έκτακτα μέτρα. Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του διάσημου τραγουδιστή, επί σκηνής θα βρεθούν η Σάρον Κόβακς, οι Ex-Girlfriend's Perfume και οι Inconsistencies.Ο Ρόμπι Ουίλιαμς έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται να δώσει ένα φοβερό σόου στο πλαίσιο του Rockwave που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια. Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα της περιοδείας του «Let Me Entertain You Tour 2015».


O Ουίλιαμς έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006.

Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing,entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), αποδεικνύει συνεχώς το ταλέντο του.

Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: «Feel», «Angels», «Come Undone», «Let me Entertain You», «Μe and My Monkey», «She's the One», είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: