Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Αυτοκτονία αστυνομικού: Η γυναίκα μυστήριο που ήταν παρούσα

Ο 28χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής. Πρόσφατα είχε χωρίσει από την κοπέλα με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι συνάδελφοί του δεν φαντάζονταν πως θα μπορούσε να αφαιρέσει τη ζωή του και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Το βράδυ του Σαββάτου είχε υπηρεσία. Φεύγοντας, είπαν οι συνάδελφοί του, πήρε τηλέφωνο την πρώην αρραβωνιαστικιά του και της ζήτησε να βγουν για να πιουν ένα ποτό και να συζητήσουν.Κανείς δεν ξέρει αν η κοπέλα δέχτηκε την πρότασή του και αν βγήκε μαζί του. Στις καταθέσεις που έχει στα χέρια της αστυνομία, όσοι ήταν παρόντες στο μπαρ του Μενιδίου όταν ο νεαρός αστυνομικός παρήγγειλε το ζεϊμπέκικο και μετά την πρώτη στροφή, έβγαλε το περίστροφο και αυτοκτόνησε, είπαν πως λίγο πριν το μοιραίο είχε διαπληκτισμό με μια κοπέλα. 

Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν η γυναίκα αυτή ήταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του. Αυτό που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως ο 28χρονος είχε έντονη συνομιλία με τη γυναίκα και της είπε: "φύγε από εδώ, απόψε θα γίνει κακό". 

Αμέσως μετά, ζήτησε να μπει ένα ζεϊμπέκικο για να χορέψει. Μετά την πρώτη στροφή, έβγαλε το περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 28χρονο λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Παρά τη μάχη που έδωσαν ο γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγο μετά τις 06:00, ο 28χρονος έφυγε από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: