Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Θρίλερ στα Γιάννενα - Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του Βασίλη Κοντογιάννη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη,ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του στην περιοχή της Βρυσούλας στα Ιωάννινα.Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συγγενικά του πρόσωπα,ο 31χρονος, έφυγε από το σπίτι του λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε την μητέρα του και της έδωσε ραντεβού για τις 10 το πρωί,προκειμένου να την συνοδεύσει σε γνωστό ιατρικό κέντρο της πόλης,για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη θεραπεία.Από τότε ο Βασίλης,δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.Δεν πήρε το αυτοκίνητο μαζί του, παρότι δεν συνήθιζε να μετακινείται με τα πόδια. Η εξαφάνιση γνωστοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Τετάρτης.Το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο,ενώ τελευταία φορά τον είδαν στη περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων,στον χωματόδρομο μεταξύ του πρατηρίου καυσίμων Λέντη και του SUPER MARKET "3B".Παρά τις προσπάθειες των διωκτικών αρχών, των συγγενών του και των εθελοντών να βρουν ένα σημάδι ζωής από το νεαρό, έως σήμερα δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.Σήμερα ελέγχθηκαν με σχολαστικότητα η περιοχή της Βρυσούλας,η παραλίμνιο περιοχή καθώς και το Γιαννιώτικο Σαλόνι.Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στον τόπο καταγωγής του 31χρονου,το χωριό Αετορἀχη Ιωαννίνων.Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξάγουν την έρευνα, αξιολογούν κάθε πληροφορία που φτάνει, ενώ  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα...Έχουν μάλιστα ζητήσει ήδη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και περιμένουν να τους δώσει κάποια στοιχεία,ακόμα και για τον εντοπισμό του 31χρονου,μιας και είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.


Η τοπική κοινωνία πραγματικά προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη. Ένα παιδί χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, προσπαθούσε κάνοντας μάλιστα δύο δουλειές να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής αλλά και σε ένα καφενείο για να μπορέσει να τα φέρει βόλτα και να παρέχει τα πάντα στη γυναίκα της ζωής του, τη Νάσια Καραγιάννη, η οποία εργαζόταν ως κομμώτρια πριν λίγο καιρό αλλά τελευταία δούλευε στο καφενείο της μητέρας της.

Η ίδια περιγράφει στο "Πρώτο Θέμα" πώς έγιναν όλα: «Τετάρτη ξημερώματα την ώρα που επέστρεφα από τη δουλειά μου στο καφενείο, που διατηρεί η μητέρα μου, ήταν και η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στο σπίτι. Ήταν λοιπόν γύρω στις 2 τη νύχτα πριν κοιμηθούμε όπως πάντα είπαμε και κανονίσαμε τις δουλειές που θα κάναμε την επόμενη ημέρα και πέσαμε για ύπνο. Ήταν ξεκούραστος εκείνο το βράδυ, δε μου έδειξε τίποτα περίεργο. Το πρωί της Τετάρτης πέρασε από το σπίτι της μητέρας του την οποία και πηγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στο γιατρό για να την ενημερώσει ότι θα πηγαίναμε μαζί στα Γιάννενα στην πόλη και μετά θα πήγαινε τη μητέρα του στο γιατρό. Θα ακολουθούσαμε το πρόγραμμά μας κανονικά δηλαδή. Από εκείνη την ώρα και μετά έχει εξαφανιστεί. Δηλαδή τα ίχνη του χάθηκαν από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της μητέρας του», θα πει η σύζυγός του Νάσια με τρεμάμενη φωνή κάνοντας έκκληση να βρεθεί ο άντρας της ζωής της το συντομότερο δυνατόν και να λάβει τέλος αυτός ο εφιάλτης που ζει τα τελευταία 24ωρα.

Η μητέρα του είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει επιπλέον και πρόβλημα με την υγεία της και βέβαια τώρα ανησυχεί για την εξαφάνιση του παιδιού της. Ο Βασίλης μέχρι και την ώρα της εξαφάνισής του ακολουθούσε κανονικά τον καθημερινό του προγραμματισμό με δουλειές και υποχρεώσεις και η μυστηριώδης εξαφάνισή του προκαλεί σε όλους τεράστια ερωτηματικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: