Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Φαντασμαγορικά "έκλεισε" η εκπαιδευτική χρονιά για τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα Ιωάννινα


Ένα φαντασμαγορικό show επίδειξης μόδας, που θα μείνει χαραγμένο για καιρό στη μνήμη όσων παραβρέθηκαν, για την παρουσίαση της pret - a - Porte συλλογής της Ακαδημίας Μόδας, με τίτλο: Fashion Inspiration - DELTA Motivation διοργανώθηκε από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα Ιωάννινα, την Τετάρτη 17 Ιουνίου σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της πόλης, το Ιτς Καλέ.Η νοτιοανατολική ακρόπολη του κάστρου των Ιωαννίνων γεμάτη από τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τη δημιουργικότητα των σπουδαστών γέμισε από νωρίς με απλούς πολίτες, θεσμικούς παράγοντες αλλά και γονείς σπουδαστών που ήρθαν να θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες τους. Λίγο πριν νυχτώσει, η μουσική άρχισε ρυθμικά να δίνει εντολές στον φωτισμό και τα μοντέλα ξεκίνησαν να περπατούν στην πασαρέλακερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.


To styling των μαλλιών και το makeup των μοντέλων επιμελήθηκαν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων ενώ την ηχητική υπόκρουση της βραδιάς ανέλαβε ο τομέας MusicTechnology - SoundEngineering του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου που με την καλύτερη διάθεση της ξεσήκωνε το κοινό σε κάθε ευκαιρία και το έκανε να συμμετέχει.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του eventείχε ο Simeoni.

Μέσα από αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα Ιωάννινα θέλησε και τα κατάφερε, να περάσει το μήνυμα ότι για να οδηγηθείς στην επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής είναι απαραίτητη η έμπνευση, τα ινδάλματα και τα συνεχή κίνητρα!





Δεν υπάρχουν σχόλια: