Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Εξέλιξη ΣΟΚ στην υπόθεση της μικρής Άννυ! Τι συνέβη με τον μάρτυρα κλειδί που εμπλέκεται στην δολοφονία;

Να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση η Δημήτρινα Μπορίσοβα και ο Νικολάι Αχμέτωφ, γνωστός και ως "Νίκι", τον οποίο ο πατροκτόνος εμπλέκει στη δολοφονία της μικρής Άννυ, έχει ζητήσει ο συνήγορος της μητέρας του 4χρονου κοριτσιού.Όπως δήλωσε στο Newsit ο συνήγορος της Δημήτρινα Μπορισοβα, Σταύρος Γεωργιού "θα ζητήσουμε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση για να βρίσκεται μπροστά και η πελάτισσα μου όταν και αν καταθέσει ο Νικολάι".



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος φέρεται να κατέθεσε στον ανακριτή στις 12 Μαΐου πως εμπλέκεται ο φίλος του στη δολοφονία της 4χρονης κόρης του, στις αρχές Απριλίου.

"Δεν λέω ότι την σκότωσε ο Νικολάι αλλά δεν ξέρω αν μπήκε στο δωμάτιο που μπήκε το παιδί", φέρεται να έχει υποστηρίξει ο Σάββας Μπακαρτζιεφ στον ανακριτή.

Στις 16 Μαΐου η ανακρίτρια έστειλε πρόσκληση δικαστικής συνδρομής στον Νικολάι, ο οποίος μετά το Πάσχα φέρεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Ο "Νίκι" είχε καταθέσει σε αντιπροσωπεία της ελληνικής αστυνομίας που τον συνάντησε στον Προμαχώνα στις 28 Απριλίου και ξετύλιξε το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, αποκαλύπτοντας πως ο "Σάββας" του εκμυστηρεύτηκε πως εξαφάνισε το σώμα του ίδιου του του παιδιού.

Από την πλευρά του, ο "Σάββας" φέρεται να διέψευσε την κατάθεση του "Νίκι", που ανέφερε ότι η πόρτα του δωματίου που βρισκόταν η Άννυ ήταν κλειδωμένη.

"Δεν ήταν κλειδωμένη η πόρτα. Και κλειδωμένη να ήταν θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα με το κλειδί του μπάνιου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Σάββας" στην τελευταία του κατάθεση στις ελληνικές αρχές.

Ο "Νίκ" είχε κληθεί να καταθέσει στον ανακριτή στις 10:00 το πρωί της Τρίτης, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Άλλωστε, δεν του έχει ασκηθεί προς το παρόν καμία δίωξη.

Όσον αφορά στις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι της Μιχάηλ Βόδα, όπου ο "Σάββας" ομολόγησε ότι εξαφάνισε με αποτρόπαιο τρόπο το σώμα του 4χρονου κοριτσιού, τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών σχετικά με μικρά οστά που βρέθηκαν, δεν έχουν βγει προς το παρόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να καταθέσει και ο Γερμανός στον οποίο υποστήριξε ότι θα πήγαινε μαζί με το παιδί η Δημήτρινα Μπορίσοβα πριν το Πάσχα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: