Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πέθανε ο αγαπημένος γιατρός του «Grey’s Anatomy» - Ξεψύχησε έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Ο Dr. Derek Shepherd, είναι ένας από τους γιατρούς της αγαπημένης σειράς  «Grey’s Anatomy». Η σειρά που έχει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σ' όλο στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, χθες, αποχαιρέτησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της.Ο γιατρός με το παρατσούκλι "Mc Dreamy" λόγω της γοητείας του αλλά και την αδυναμία που του έχει το γυναικείο φύλλο, είχε ενώσει τη ζωή του στη σειρά με τη Meredith Grey, που την υποδύεται η Ellen Pompeo.Το επεισόδιο αυτό γράφτηκε αποκλειστικά από τη δημιουργό του «Grey’s Anatomy», Shonda Rhimes λίγο πριν την ολοκλήρωση της 11ης σεζόν, τον οποιό υποδύεται ο ηθοποιός Patrick Dempsey.



Ο Dr. Derek Shepherd είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς πήγαινε στο αεροδρόμιο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Όμως, το νοσοκομείο δεν έχει μονάδα τραυμάτων, με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει λάθος τα τραύματά του. Ο ίδιος διέγνωσε τι είχε αφού μόνο οι τηλεθεατές άκουγαν τις οδηγίες τους.

Όταν έφτασε ένας χειρουργός που κατάλαβε τι είχε συμβεί, ο Dr. Derek Shepherd ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός, με τη Meredith με δάκρυα στα μάτια να τους ζητά να τον βγάλουν από τα μηχανήματα, έτσι οι τηλεθεατές αποχαιρέτησαν έναν από τους πιο αγαπημένους γιατρούς της σειράς όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: