Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Νεανικό Εργαστήρι Μοντελισμού στα Ιωάννινα


Το δεύτερο Νεανικό Εργαστήρι Μοντελισμού που διοργανώνει η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε και αυτήν την χρονιά με επιτυχία.Η προσπάθεια του συλλόγου να μυήσει τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο του μοντελισμού, βρήκε θετικότατη ανταπόκριση από την διεύθυνση του 5ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων. Τα μαθήματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο με την συμμετοχή συνολικά 43 παιδιών της Πέμπτης και Έκτης τάξης, κάθε Σάββατο απόγευμα στους χώρους των σχολείων και σε αίθουσες που παραχωρήθηκαν για αυτόν τον σκοπό. 


Κάθε μαθητής, εκτός από το μοντέλο του, θα λάβει πιστοποιητικό / αναμνηστικό παρακολούθησης των μαθημάτων, ενώ θα εκθέσουν τα έργα τους σε ειδικό αφιέρωμα στην επερχόμενη έκθεση της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Μάιου έως και την 3η Μαΐου στην αίθουσα του εκθεσιακού χώρου «Δ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία).

Θα θέλαμε σαν Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν την μύηση των παιδιών τους στον υπέροχο κόσμο του μοντελισμού καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Δεύτερο Νεανικό Εργαστήρι Μοντελισμού της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων.

Με τιμή, για το Δ/Σ της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος Γεώργιος Ρούμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: