Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Οι τρεις υπουργοί που έκαναν έξαλλο τον Τσίπρα

Πέταξε το στυλό του (ένα Μont Βlanc), αγριοκοίταξε, μίλησε αυστηρά. Το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή δεν ήταν εύκολο για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Και δεν... έφταιγε γι’ αυτό μόνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.Ο πρωθυπουργός ήταν κάθε άλλο παρά ήρεμος. Εκνευρίστηκε και μάλιστα πολύ, τουλάχιστον τρεις φορές. Όχι εξαιτίας της κόντρας με τον Αντώνη Σαμαρά ή τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Αλλά με τους υπουργούς και τους βουλευτές του! 



Η πρώτη φορά που εκνευρίστηκε ο πρωθυπουργός (και τότε πέταξε θυμωμένος στο έδρανο το Μont Βlanc) ήταν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να δώσει το λόγο στον Δημήτρη Στρατούλη. 

Η δεύτερη φορά ήταν όταν είδε ξαφνικά τον Γιώργο Κατρούγακλο στο βήμα της Βουλής για να απαντήσει επί προσωπικού και ενώ είχε ήδη προηγηθεί ο... κακός χαμός και η αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός, μόλις τον είδε, του είπε «φύγε από εκεί»

Και η τελευταία όταν ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς σηκώθηκε από τα υπουργικά έδρανα για να πάρει το λόγο. Ε, δεν άντεξε και ο πρωθυπουργός και του φώναξε θυμωμένα «κάτσε κάτω».

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: