Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας οι σχέσεις της ομάδας Κρητικών-Στοιχεία που σοκάρουν


Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και κυριολεκτικά σοκάρουν, αφορούν στις δύσκολες μέρες που περνούσε ο Βαγγέλης, στη Γαλακτοκομική Σχολή. Ομάδα άλλων σπουδαστών, κυρίως Κρητικών, εκφόβιζαν τον 20χρονο, ο οποίος όπως φαίνεται, ήταν ο στόχος τους σε πολλά καψόνια, ορισμένα μάλιστα άγρια.Η Διεύθυνση της Σχολής επίσημα δηλώνει άγνοια για όλα όσα αποτελούσαν κοινό μυστικό. Όμως η ίδια χρειάστηκε μία φορά να αλλάξει δωμάτιο στον 20χρονο Ρεθυμνιώτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εξετάσει σοβαρά την πιθανότητα να απομακρύνει – αποβάλλει από τη Σχολή άλλους σπουδαστές.


Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, άγνωστο για ποιους λόγους, αν κι αυτό που ακούγεται έντονα, είναι ότι υπήρξαν σοβαρές πολιτικές παρεμβάσεις από παράγοντες του Ηρακλείου.

Οι σχέσεις αυτές, οι σχέσεις έντασης, έχουν μπει πλέον στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας και ερευνώνται με περισσή προσοχή και εξονυχιστική λεπτομέρεια.

Ο Βαγγέλης, ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, που δεν προκαλούσε. Δεν θα έκανε ποτέ κακό. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, ήταν πολύ δεμένος μαζί τους και είχε καθημερινή επικοινωνία.

Και η οικογένειά του, εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται στα Γιάννινα, όπου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Οι ώρες και οι μέρες αγωνίας είναι ατελείωτες. Και η έκκληση επαναλαμβάνεται... «Βοηθήστε μας να βρούμε τον Βαγγέλη...».

Πηγή:epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: