Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δείτε που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται τις επόμενες 24 ώρες, σε όλα τα ορεινά κυρίως τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, σε υψόμετρο άνω των 800 με 1000 περίπου μέτρων και πάνω.Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε όλα τα βουνά και πιθανότατα και ορεινά γενικά τμήματα, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, σε υψόμετρα μεγαλύτερο των 1300-1400 περίπου μέτρων, πρόσκαιρα ίσως και 200 περίπου μέτρα χαμηλότερα, σύμφωνα με εκτίμηση του Greek-Weather.Org.



Προσοχή καθώς ενδέχεται τα χιόνια τις πρωινές ώρες σήμερα, να κατέβουν ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Ηπείρου, ακόμα και σε υψόμετρο 600-700 περίπου μέτρων.

Θα σημειωθεί χιόνι που θα ξεπερνά και τους 20 με 30 πόντους σε όλα τα βουνά της βορειοδυτικής χώρας μας. Από το Σαββατοκύριακο και μετά, ο καιρός θα αρχίσει να κρυώνει περισσότερο, με τα χιόνια να κατεβαίνουν σταδιακά σε χαμηλότερα υψόμετρα κυρίως της βόρειας Ελλάδας, ενώ από την Δευτέρα και την Τρίτη, κάποιες χιονοπτώσεις ίσως να φτάσουν ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: