Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονίζει η ιστορία ζευγαριού: Εκείνη σώθηκε, ο άντρας της κινδυνεύει στο Norman Atlantic

Η Ευθυμία Αρβανίτη, μαζί με τον γιατρό σύζυγό της, κύριο Κουτσιανά, είχαν επισκεφτεί τους συγγενείς τους στην Ελλάδα, καθώς διαμένουν και εργάζονται στην Γερμανία.Ένα άσχημο παιχνίδι δείχνει να παίζει η μοίρα σε ένα νεαρό ζευγάρι που βρέθηκε στο πλοίο Norman Atlantic, ωστόσο αυτή την ώρα περνά μαρτυρικές ώρες αγωνίας μακρυά ο ένας από τον άλλον. Η Ευθυμία Αρβανίτη, μαζί με τον γιατρό σύζυγό της, κύριο Κουτσιανά, είχαν επισκεφτεί τους συγγενείς τους στην Ελλάδα, καθώς διαμένουν και εργάζονται στην Γερμανία. 



Το θρίλερ για την οικογένεια ξεκίνησε όταν η γυναίκα διασώθηκε από το φλεγόμενο πλοίο, ενώ ο άντρας της (σ.σ. η οδηγία ήθελε να δοθεί προτεραιότητα στις γυναίκες) έμεινε πίσω...

Το ζευγάρι αφού πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές, έπρεπε να επιστρέψει στην Γερμανία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιλέγοντας το Norman Atlantic. 

Η μητέρα της κοπέλας δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ακόμη με την κόρη της, ωστόσο δηλώνει στο protothema.gr ότι είναι ασφαλής. Σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο γαμπρός της, με τον οποίο έχει έρθει σε επικοινωνία, αναφέρει ότι στο πλοίο επικρατούν πολύ άσχημες συνθήκες, καθώς οι επιβάτες κρυώνουν(δεν υπάρχουν κουβέρτες) και δεν έχουν πιει νερό επί ώρες. 

Κατά τον ίδιο η μόνη ελπίδα για όλους τους επιβάτες είναι η απομάκρυνσή τους από το φλεγόμενο πλοίο. Ο ίδιος, επισημαίνει, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της πεθεράς του, ότι το πλοίο δεν μετακινείται.  

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: