Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Εκτός «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» ο Βασίλης Χήτος


Εκτός «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκόντας τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Χήτο με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφορμή της διαγραφής η εκ μέρους του κ. Χήτου υπερψήφιση του ισολογισμού και απολογισμού του 2013 κατά την χθεσινή ψηφοφορία.«Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των μελών της παράταξής μας, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ αρχικά ο κ. Χήτος άσκησε δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή, για να καταλήξει στην συνέχεια σε λευκή ψήφο, την οποία μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας αντικατέστησε με υπερψήφιση του ισολογιμσού – απολογισμού, υιοθετώντας με αυτή την πράξη την λεηλασία των χρημάτων του Γιαννιώτικου λαού, που έγινε την συγκεκριμένη  περίοδο.


Η παράταξή μας θα αγωνισθεί για την αποκάλυψη και την τιμωρία των ενόχων απαιτώντας την επιστροφή των χρημάτων στα ταμεία του Δήμου και δεν πρόκειται να δώσει συγχωροχάρτι σε κανέναν έναντι οιουδήποτε ανταλάγματος. Αλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν προδοσία στους συμπολίτες μας που στήριξαν την παράταξή μας, αναδεικνύοντάς την πρώτη δύναμη του 1ου Γύρου των εκλογών του περασμένου Μαϊου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει ευχαριστώντας τον κ. Χήτο για την μέχρι σήμερα συνεργασία, αλλά και καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να επιστρέψει την έδρα στην παράταξη η οποία τον ανάδειξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: