Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Δεν ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά το αυτοκίνητο που εξερράγη στην Αττική Οδό

Το αυτοκίνητο που εξερράγη ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην Αττική Οδό το πρωί της Δευτέρας, σε σημείο κοντά στο αεροδρόμιο, δεν δεν ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.Νεκρός είναι ο 35χρονος οδηγός, υπήκοος Αλβανίας,  ο οποίος εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν.Η 26χρονη συνεπιβάτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Αθηνών με εγκαύματα στο 20% του σώματός της.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 07:30, κοντά στο ύψος όπου βρίσκεται το κτίριο της αστυνομίας. Το όχημα, μοντέλου Smart, βρισκόταν στην κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και στελέχη της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστώσουν πού οφείλεται η έκρηξη. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο οδηγός δεν αποκλείεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να υπερθερμανθεί η μηχανή του οχήματος.

Αρχικά, το Mega μετέδωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά. Η ΝΕΡΙΤ, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, υποστήριξε ότι κατά την πρώτη αυτοψία βρέθηκε κρατήρας κάτω από το αυτοκίνητο, αιτιολογώντας την εκτίμηση για παρουσία εκρηκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: